Svenska Teknik&Designföretagen samtalar med – Ulrika Lindstrand

Välkommen till ett spännande samtal i ledning av Magnus Höij, vd för Svenska Teknik&Designföretagen den 4 april, kl. 8.30 – 9.00 på Sturegatan 11, Stockholm. Samtalet kommer livestreamas. Frukost från kl. 8.00.

Tillsammans med Ulrika Lindstrand, förbundsordförande för Sveriges Ingenjörer, samtalar vi om branschen utveckling – Vad ser vi för utmaningar och möjligheter framöver? Hur kan vi öka kännedomen om ingenjören och ingenjörsföretagens roll som samhällsutvecklare? Och hur kan vi lösa ingenjörsbristen som blir allt tydligare?

Ulrika_Lindstrand_webb.gifUlrika Lindstrand, förbundsordförande för Sveriges Ingenjörer, har suttit i Sveriges Ingenjörers styrelse sedan 2010, och är sedan 2016 förbundsordförande. Hon tog civilingenjörsexamen i kemiteknik på Chalmers 1998 och har bland annat varit pyrotekniker.

Samtalet kommer även att livestreamas via vår Facebook-sida.

AnmalDigHar.JPG

4 april kl. 08.30 – 09.00 – Ulrika Lindstrand
2 maj kl. 08.30 – 09.00 - (gäst avslöjas närmare inpå)
20 juni kl. 08.30 – 09.00 - (gäst avslöjas närmare inpå)

(Vi serverar frukost från kl. 08.00)

Om ”Svenska Teknik&Designföretagen samtalar med –”

Vi bjuder under året in spännande gäster till vår samtalsserie för att diskutera aktuella och relevanta ämnen. Ett personligt samtal som kommer bjuda på allt från kloka insikter, större kännedom om gästerna, deras framtidsutsikter och reflektioner av vår samtid. 

Välkommen till ett samtal där vi fördjupar oss lite extra i intressanta personer och frågeställningar!