Svenska Teknik&Designföretagen samtalar med – Kieran Long

Välkommen till ett spännande samtal i ledning av Magnus Höij, vd för Svenska Teknik&Designföretagen den 2 maj, kl. 8.30 – 9.00 på Sturegatan 11, Stockholm. Frukost från kl. 8.00. Samtalet kommer livestreamas. .

KieranLong.gifTillsammans med Kieran Long, överintendent på Statens centrum för arkitektur och design (Arkdes), samtalar vi om arkitekturens roll i samhällsutvecklingen, om Arkdes roll och hans egna visioner för svensk arkitektur och svenska arkitektkontor.

Kieran Long tillträdde som överintendent på Arkdes i april 2017. Han var tidigare chef över design- och arkitekturavdelningen på Victoria and Albert Museum i London. Han har också varit chefredaktör för de brittiska tidskrifterna Architects' Journal och Architectural Review, samt varit programledare på BBC.

Samtalet kommer även att livestreamas via vår Facebook-sida.

AnmalDigHar.JPG

2 maj kl. 08.30 – 09.00 – Kieran Long
20 juni kl. 08.30 – 09.00 – Lena Erixon (save the date)

(Vi serverar frukost från kl. 08.00)

Om ”Svenska Teknik&Designföretagen samtalar med –”

Vi bjuder under året in spännande gäster till vår samtalsserie för att diskutera aktuella och relevanta ämnen. Ett personligt samtal som kommer bjuda på allt från kloka insikter, större kännedom om gästerna, deras framtidsutsikter och reflektioner av vår samtid. 

Välkommen till ett samtal där vi fördjupar oss lite extra i intressanta personer och frågeställningar!