Networkshop för unga teknikkonsulter och arkitekter

Mingla med branschkollegor och bidra till att vi blir fler!

STD-företagen bjuder in till en kreativ workshop följd av mingel, mat och dryck. Under en eftermiddag får unga teknikkonsulter chans att träffas och delta i arbetet att locka fler till vår bransch. Workshopen ger även möjlighet för engagerade företag att profilera sig och synas på STD-företagens nya webbportal för högskolestudenter.

Filmworkshop

Under workshopen kommer vi att skapa kortfilmer som på olika sätt berättar om hur det är att jobba som teknikkonsult. Arbetet leds av ett professionellt produktionsbolag och inleds med en introduktion till filmskapande. Deltagarna delas sedan in i mindre grupper och kommer tillsammans att skriva manus, regissera, filma och agera. Anslaget kan vara informativt eller underhållande, varje grupp väljer själv hur den vill berätta om branschen.

Produktionsbolaget ansvarar för klippning och efterproduktion. Filmerna kommer att publiceras på STD-företagens nya webbportal riktad mot högskolestudenter. Syftet med filmerna är att väcka studenternas intresse och få dem att söka mer information om våra företag. Självklart kommer det att framgå tydligt vilka företag som har varit med och gjort respektive film.

Deltagande kräver inga speciella färdigheter eller förberedelser.

Välkommen till en kreativ, produktiv och social eftermiddag!

Program

13:00-13:10  Information om Yngrerådet
13:10-13:30 Information om projektet
13:30-14:00 Introduktion till filmskapande
14:00-17:30 Filmmakeri
17:30-  Mingel, mat och dryck

För vem?

Unga medarbetare på STD-företagens medlemsföretag

Var och när?

Tid:    Tisdagen den 10 juni 2014, start kl. 13.00
Plats: Almega, Sturegatan 11, Stockholm

Anmälan

Senast den 5 juni.

Eftermiddagen är kostnadsfri. Antal platser är begränsat - först till kvarn. Om anmäld deltagare uteblir faktureras 500 kronor.

Vidarebefordra gärna inbjudan till dina kollegor!

Workshopen arrangeras av Svenska Teknik&Designföretagens Yngreråd. Yngrerådet består av yngre medarbetare från medlemsföretagen och arbetar med kommunikation och marknadsföring av branschen. Läs mer om Yngrerådet.